Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Realizări 2004-2012: Inaugurarea unui drum la Moisei, 22 august 2010

În cadrul zilelor Moiseiului, s-a inaugurat drumul asfaltat de la Biserica din centru până la Valea Polenilor.

La festivităţile prilejuite de acest eveniment au luat parte deputatul din circumscripţia nr. 26, Maramureş, Doru Leșe, din partea PDL, preşedintele Consililului Judeţean Maramureş, Mircea Man, calitatea de gazde revenindu-le primarului comunei, Toader Ștețcu, şi viceprimarului localităţii, Grigore Tomoiagă.

Tăierea panglicii inaugurale a avut loc în apropierea Bisericii în prezenţa unei audienţe formate din aproximativ 100 de locuitori ai comunei Moisei. Festivitatea a debutat cu o slujbă de sfinţire a drumului, oficiată de părintele paroh al Parohiei Nr. 1, Moisei, Dumitru Timiş, însoţit de preoţii mai tineri, Vasile Tomoiagă şi Daniel Iuga.

În alocuţiunea rostită, primarul Moiseiului, Toader Ștețcu, a remarcat faptul că această comună maramureşeană poate fi comparată cu oricare localitate din Elveţia, datorită investiţiilor făcute ca urmare a câştigării unor proiecte europene. Astfel, pe lângă asfaltarea tuturor uliţelor, se intenţionează finalizarea canalizării.

Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Mircea Man, i-a felicitat pe moiseieni şi l-a apreciat pe primarul lor pentru eforturile depuse pentru modernizarea comunei, care nu reprezintă decât intrarea într-o mult dorită normalitate.

Deputatul Doru Leșe a declarat în discursul festiv că el este responsabilul cu partea politică a evenimentului, deoarece, dacă moiseienii nu ar fi ales bine acum doi ani, toate proiectele primăriei nu erau posibile.

Inaugurarea s-a încheiat cu tăierea panglicii şi cu parcurgerea drumului pe jos de către oficialităţile prezente, însoţite de locuitorii interesaţi.

Aşadar, s-a dovedit şi astăzi că Moiseiul reprezintă un model de succes pentru orice sat din România, indiferent de culoarea politică a primarului.

[nggallery id=24]

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment