Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Zilele Moiseiului, ediția a V-a, 17-18 august 2013

Afis Zilele MoiseiuluiZILELE MOISEIULUI  2013, Ediția a V-a, vor avea loc în datele  de 17 și 18 august, pe terenul de la Livadă, fiind așteptați artiști cunoscuți din localitate și din județ, precum și reprezentanți ai Prefecturii și ai Consiliului Județean Maramureș.

Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, iar duminică, manifestările vor debuta la ora 15.00.
 

Invitatul de onoare este domnul primar al comunei Apșa de Mijloc, din Ucraina, cu care Primăria Moisei are în derulare un proiect transfrontalier, prin care vor intra în proprietatea Moiseiului o mașină de pompieri, o ambulanță și un utilaj de deszăpezit.

664265

Sâmbătă, 17 august, de la ora 19, va avea loc Lansarea celui de-al doilea album de muzică populară al consătencei noastre Ioana Bozga, stabilită de mai mulți ani la Brașov, Am zânit cu drag și dor.

Pentru reușita manifestării, își vor da concursul Silvia Gadja, Vasile Tomoiagă, Ioana Albu, Măriuca şi Cornel Hojda, Oana Andreica, Surorile Vlad, Alina Horj, Călina Coman, Anghelina şi Iulia Lungu, Titus Perşe, Ion Dordoi și Maria Mihali

De asemenea, atmosfera va fi întreținută de cele trei ansambluri folclorice prezente:   „Roua Călimanilor”, din Bistriţa,  „Moldova”, din Suceava și  „Doina Maramureşului”  al Casei de Cultură Moisei.

Momentele vesele vor fi asigurate de prezentatorul Ioan Seleși.

Aici aveți o galerie foto de la Zilele Moiseiului 2012.

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment